Amulet en IGNE slaan handen ineen en bundelen krachten

Amulet en IGNE slaan handen ineen en bundelen krachten

Utrecht, 24 december 2020 – Met een feestelijke digitale proost hebben Amulet en IGNE het voornemen om hun krachten definitief te bundelen gevierd.

Digital agency IGNE en softwarebedrijf Amulet zetten in 2021 in op een gezamenlijke groei. Vanuit een gezamenlijke vestiging, Dotslash, in Utrecht zullen beide bedrijven dankzij de samenwerking hun portfolio van sectorspecifieke digitale innovaties verruimen. De combinatie geeft ruimte om te investeren in e-healthproducten en kan door het vergrote development team meer bedrijven met behoefte aan web- en platformontwikkeling van service voorzien.

IGNE, bekend als initiator van Kraak de Crisis en Steun de Keukens krijgt hiermee de kans om haar passie voor innovatie ook in de sociale sector uit te breiden. Oprichters van IGNE, Wiert Omta en Max Tilli treden binnen Amulet ook toe tot de directie:

“Wij zochten al enige tijd naar mogelijkheden om verder te investeren in groei, nu we doorgaan in Amulet kunnen wij in één keer de benodigde stappen zetten. We zijn ervan overtuigd dat ons gezamenlijke aanbod onze positie zal versterken en de waarde die we aan onze klanten leveren verder zal verrijken."

Jeroen van Geelen, van Amulet:

“Zeker bij zorg- en maatschappelijke instellingen zijn software-oplossingen niet het eerste waar zij aan denken om mensen te helpen en wij geloven dat dit een gemiste kans is. Software de kracht heeft mensenlevens te verbeteren. Met aandacht en passie ambiëren wij ontzorgende zorgapps voor zorgprofessionals te bouwen om meer van hun tijd vrij te spelen voor waar het allemaal om draait: de mensen.”

De ervaring en het expertise van Amulet in combinatie met de schaalbaarheid en kennis van IT platforms van IGNE maakt dat de gezamenlijke ambitie is om ook in de zorg tienduizenden mensenlevens te helpen beteren. 

Over IGNE

IGNE is een digital agency dat naast communicatie en kennisplatforms ook platforms van vraag en aanbod heeft ontwikkeld. Schaalbaar, in nauwe samenwerking met ondernemers en veelal volop in de spotlight trekken haar platforms tienduizenden bezoekers per dag.

Over Amulet 

Amulet is gespecialiseerd in e-health producten en daaraan gerelateerde diensten, primair gericht op zorg- en maatschappelijke instellingen. Het bedrijf heeft als doel haar producten echt voor mensen te maken. Eenvoudig, toegankelijk en Nederlands.

Voor meer informatie:

Amulet

Jeroen van Geelen

T: +31 6 270 159 30

E: jeroen@amulet.nl