Digitale Alzheimer Avond

Digitale Alzheimer Avond

Putten, 18 februari 2021 – Amulet levert via haar webinar-software de oplossing voor een Digitale Alzheimer Avond.

Omdat er op dit moment geen Alzheimer Café of Alzheimer Trefpunt kan worden gehouden, heeft een aantal organisaties het plan gemaakt om een Digitale Alzheimer Avond te organiseren voor de regio Flevoland en Noordwest-Veluwe. De avond wordt gehouden op dinsdag 2 maart en begint om 19.30 uur.

Dieren kunnen een belangrijke rol spelen bij het contact tussen mensen en in het bijzonder in het contact met mensen met dementie. Het onderwerp van deze online avond is daarom: BLIJF! – Aaibare Zorg.

Cynthia op den Brouw geeft eerst een presentatie met blijfhond Suus van de Stichting Blijf, daarna kunnen deelnemers per woonplaats in gesprek gaan over het onderwerp. Zowel de presentatie als het gesprek zullen digitaal plaatsvinden. Tijdens de avond is er telefonische hulp mogelijk. De link voor de bijeenkomst en overige informatie worden na aanmelding, uiterlijk 1 maart, toegestuurd.

Dit initiatief is tot stand gekomen door medewerking van Alzheimer Nederland Afd. Noordwest-Veluwe; Stamtafel; Espria Ledenvereniging; de Ketenzorg Dementie Barneveld en het Netwerkwerk Dementie Noordwest-Veluwe.

Over Amulet 

Amulet is gespecialiseerd in e-health producten en daaraan gerelateerde diensten, primair gericht op zorg- en maatschappelijke instellingen. Het bedrijf heeft als doel haar producten echt voor mensen te maken. Eenvoudig, toegankelijk en Nederlands.

Voor meer informatie:

Amulet

Jeroen van Geelen

T: +31 6 270 159 30

E: jeroen@amulet.nl 

origineel bericht: https://www.deputtenaer.nl/lokaal/overig/668051/digitale-alzheimer-avond