Eerste digitale Alzheimer Trefpunt in Molenlanden

Eerste digitale Alzheimer Trefpunt in Molenlanden

Molenlanden, 22 april 2021 – Op woensdag 21 april werd het eerste digitale Alzheimer Trefpunt in de gemeente Molenlanden gehouden.

De regionale media, zoals Het Kontakt Alblasserwaard, hebben volop aandacht gegeven aan de digitale Alzeimer bijeenkomsten.

Door de huidige coronamaatregelen kan men helaas niet fysiek bij elkaar komen. Daarom heeft het Alzheimer Trefpunt in Graafzicht een digitale bijeenkomst georganiseerd. Arie Slob ging in gesprek met Klazina van den Herik over dementie en ondersteuning voor mantelzorgers.

Op woensdag 26 mei is de volgende bijeenkomst. Dan wordt besproken waarin de gemeente Molenlanden mantelzorgers voor mensen met dementie praktisch in kan ondersteunen en welke mogelijkheden er zijn binnen de gemeente Molenlanden. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Molenlanden.

2c62af32-fe5e-4311-b188-617b12bd8a37_thumb840.jpeg

Amulet verzorgt voor Alzheimer Nederland diverse digitale Alzheimer bijeenkomsten, met behulp van de Amulet Webinar-software.

Over Amulet 

Amulet is gespecialiseerd in e-health producten en daaraan gerelateerde diensten, primair gericht op zorg- en maatschappelijke instellingen. Het bedrijf heeft als doel haar producten echt voor mensen te maken. Eenvoudig, toegankelijk en Nederlands.

Voor meer informatie:

Amulet

Jeroen van Geelen

T: +31 6 270 159 30

E: jeroen@amulet.nl

origineel bericht: https://www.hetkontakt.nl/regio/alblasserwaard/240104/eerste-digitale-alzheimer-trefpunt-in-molenlanden