Hybride event - Dotslash & Business Eiland Utrecht

Hybride event - Dotslash & Business Eiland Utrecht

Utrecht, 1 juli 2021 – Vanuit de Event Space van Dotslash in Utrecht werd een hybride event verzorgd in samenwerking met Business Eiland Utrecht en Startup Boot, waarbij de webinar software van Amulet deelname op afstand mogelijk maakte.

Een van de uitdagingen voor organisatoren van bijeenkomsten in corona-tijd, is hoe je toch zoveel mogelijk mensen betrokken houdt bij jouw event. Op dinsdagavond 1 juli was het zover, een groep vooraf aangemelde deelnemers mocht aanwezig zijn in de zaal en de andere deelnemers konden via de Amulet webinar software deelnemen.

De sprekers konden hun verhaal vertellen en werden daarbij ondersteund door diverse audio- en videomiddelen. Dit werd in combinatie met hun presentatie getoond aan de deelnemers op afstand. Tijdens de vragenronde ontstond er een mooie mix van vragen uit het fysiek aanwezige publiek en vragen die via de online chat werden gesteld.

De reacties over zowel de presentatie als de techniek waren na afloop lovend:

Prachtig en inspirerend webinar, a job well done!
Mega goede manier om zoveel mogelijk mensen te betrekken.
Wat fijn dat ik niet naar Utrecht hoefde te rijden en toch mee kon doen!
Wow, dit werkte goed, ik heb gewoon het hele webinar bijgewoond.
Schermafbeelding 2021-07-13 om 11.49.12.png

Over Amulet 

Amulet is gespecialiseerd in e-health producten en daaraan gerelateerde diensten, primair gericht op zorg- en maatschappelijke instellingen. Het bedrijf heeft als doel haar producten echt voor mensen te maken. Eenvoudig, toegankelijk en Nederlands.

Voor meer informatie:

Amulet

Jeroen van Geelen

T: +31 6 270 159 30

E: jeroen@amulet.nl