Kuura en Amulet: De mens centraal in het zorgprofiel

Kuura en Amulet: De mens centraal in het zorgprofiel

Utrecht, 8 augustus 2023 – Kuura, een platform dat de mens en niet het systeem centraal stelt, heeft de handen ineengeslagen met Amulet, softwareleverancier van e-health producten, om samen een zorgprofielen persoonlijk, toegankelijk en overzichtelijk te maken. 

Wat is kuura?

Kuura biedt een unieke benadering van zorg waarbij zorgvragers de vrijheid krijgen hun eigen zorgpad vorm te geven, geleid door hun behoeften, voorkeuren en mogelijkheden. Kuura opent met enkele klikken de deuren naar een wereld waar zorgintakes niet alleen overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook de persoonlijke visie op gezondheid en welzijn weerspiegelen.

Het platform van kuura is een plek waar eigen regie en bewustwording samenkomen, zorgvragers omvormend tot actieve deelnemers aan hun gezondheidsreis. Het delen van een persoonlijke visie op gezondheid is cruciaal voor zelfbewustzijn en bevordert een zinvolle dialoog tussen zorgvragers en zorgverleners. Deze fundamenten van positieve gezondheid vormen het hart van kuura's filosofie.

Een matchmaker met hart voor zorg

Kuura is meer dan een intake-platform; het is een matchmaker die zorgverleners en zorgvragers bij elkaar brengt op basis van meer dan alleen beschikbaarheid en vaardigheden. Het platform viert de verbinding die ontstaat door gemeenschappelijke interesses en menselijke interacties binnen de zorg.

Met grote dromen is kuura van plan om een centrale hub te worden voor zorggerelateerde informatie en communicatie in Nederland. Het doel is het opbouwen van een community die niet alleen dé zorgapp van Nederland wordt, maar een beweging die de menselijke kant van zorg belicht.

De samenwerking met Amulet

De samenwerking met Amulet brengt deze visie een stap dichter bij realisatie. "Door onze technologieën en kennis te combineren, kunnen we een nog diepere laag van gepersonaliseerde en toegankelijke zorg aanbieden," zegt Rik Bos, oprichter van kuura. "Samen zetten we de standaard voor een toekomst waarin technologie de zorg menselijker maakt."

Voor meer informatie over deze spannende samenwerking, bezoek kuura.

Contactinformatie:

kuura
Rik Bos
+316 1420 5030
info@kuura.nl
https://kuura.nl/