Veel animo webinars Espria Ledenvereniging

Veel animo webinars Espria Ledenvereniging

Beilen, 29 maart 2022 – In de "corona-periode" hebben de Espria Ledenvereniging en Amulet gezamenlijk gewerkt aan een mooi online aanbod voor leden en niet-leden van de Espria Ledenvereniging via de Amulet webinarsoftware.

De webinars worden binnen de Espria Ledenvereniging ingezet als online workshops en evenementen waar geïnteresseerden niet fysiek bij aanwezig kunnen zijn. Eerst ingegeven door de corona-maatregelen, maar ook in 2022 voortgezet als nieuwe manier van het bereiken van leden en soms ook niet-leden, vanuit hun huis op eigen pc's, laptops, tablets of smartphones.

Psycholoog en rouwspecialist Manu Keirse heeft in een webinar zijn kennis en ervaringen gedeeld. Zo beantwoordde hij 10 vragen over rouw en verlies en legde hij uit hoe je omgaat met verlies en gemis op bijvoorbeeld op een verjaardag of feestdag. Een ander onderwerp dat werd besproken door verpleegkundige hematologie en oncologie Carolina Visser was de impact van kanker op de personen met kanker en hun omgeving.

In de afgelopen maanden hebben op deze manier duizenden deelnemers deelgenomen aan de webinars en tevens spelmomenten van de online bingo. De Espria Ledenvereniging heeft hiermee haar bereik vergroot en innoveert dankzij de oplossingen van Amulet.

Schermafbeelding 2022-06-09 om 13.08.41.png

Wat is een webinar binnen de Espria Ledenvereniging?

Een webinar is een korte workshop of cursus op internet. Een deskundige vertelt over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld slank worden of eenzaamheid. Als deelnemer kun je actief meedoen door vragen van de deskundige te beantwoorden, en door zelf vragen stellen. Maar je komt zelf nooit in beeld. Ook kun je een schuilnaam gebruiken. Aan een webinar neem je deel achter je eigen computer, tablet of smartphone. Het maakt niet uit waar je bent. Als je maar op het tijdstip van het webinar bent ingecheckt (supereenvoudig!).

Over Amulet 

Amulet is gespecialiseerd in e-health producten en daaraan gerelateerde diensten, primair gericht op zorg- en maatschappelijke instellingen. Het bedrijf heeft als doel haar producten echt voor mensen te maken. Eenvoudig, toegankelijk en Nederlands.

Voor meer informatie:

Amulet

Jeroen van Geelen

T: +31 6 270 159 30

E: jeroen@amulet.nl